Smycka mellanrummen

Kursleder: Benedictio Carling

Et kurs i å “smycka mellanrummen” med Benedictio Carling.

Vil du være med å gjøre noe for Midtnordisk Kunstfestivals 20 års jubileum og bli med på workshop med Bendictio Carlings stemningsskapende idéer og gjøre festivalen til en uforglemmelig opplevelse?

Kurset “Smycka mellanrummen” har som mål – Det vi skaper, gjør vi ut i fra prinsippet:

“Man tar hva man haver, og foredler”.

Å berike en fest, et måltid, en samtale, et møte, er en kunstform som Benedictio behersker på det aller beste. Han har med sin Jurta (Sibirsk telt) som blant annet vil være åsted for kulturelle happenings og overraskninger, og som også tilbyr billig og annerledes overnattingsmuligheter for de som deltar på dette kurset.

Jurta
Jurta
Vinddansare
Vinddansere

Benedictio Carling

Han spiller på lag med vinden og får trærne til å tegne, skaper musikk ut av is og spiller finger-piano på en kaktus.
Han ser muligheter i det meste rundt seg, og inspireres av det som oppstår på jakt etter forgjengelighetens skjønnhet og det som er akkurat nå.

Den svenske billedkunstneren, musikeren, interiørarkitekten og utforskeren har alltid latt seg inspirere av naturens kraft og materialenes iboende muligheter, enten det handler om isens klang og skulpturelle skjønnhet, eller det å leke med vinden, skape kontemplative rom, puslespill for blinde, økologisk kompostering og matkunst som både kan spises og rammes inn.
Han har utallige prosjekter bak seg og trives i oppfinnerverksted der man er en ressurs for hverandre.